Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, March 28, 2006

Monalisa woog op het moment van schrijven 78.80 kg (bmi: 26.03).

Het is lente yes. Ik krijg dan altijd gelijk de kriebels. Helaas, ik ben geveld door de griep. Ik dacht die is mij voorbij gegaan. Helaas, dus ga ik maar achter het glas in mijn bed lekker liggen zonnen. Wat een luxe, alleen doet alles pijn en ik ruik en proef niks. Mijn maag knort wel de hele tijd. Hoop dat het gauw over is want dit is supersaai.
groetjes jose

March 28, 2006 om 07:10
:hi: monalisa

hopelijk ben je er gauw weer bovenop :beterschap2: Neen mijn dochter had geen griep maar wel een heel zware keelontsteking met erg hoge koorts.
Ik heb het heel erg moeilijk de laatste tijd dus ben ik even daarmee bezig en wat minder met mijn gewicht. Heb me ook al lang niet meer gewogen,we zien wel

Doeoei,
Ann
March 29, 2006 om 00:57
hey super zeg we zitten weer op 1 lijn, en zo moet het. Ja een manco he voor mij als het gezellig is ga ik niet op een spa blauw zitten Duhh. dat heb jij met bonbons. Iedere gek heeft hierin zijn of haar gebrek. En ik hou me ook niet vast aan het menu. maar het is een leidraad zullen we maar zeggen. Maar ik een griepie. datr is niet zo fijn. ik weet er alles van. Een paar daagjes en dan ben je weer helemal het wijfie.Het is trouwens toch koud nu buiten. Ik spreek je Doeg Morgen op de 74 kilo.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan